Kapcsolat

Urológiai magánrendelés épületének bejárata Gödöllőn

Urológiai magánrendelés helyszíne Budapesten

A fenti képekre kattintva további információkat talál.

A két urológiai magánrendelés helyszíneit és elérési lehetőségeit találja ezen az oldalon. Mobiltelefonon a számra kattinva rögtön hívást kezdeményezhet a recepcióval. A weboldalra lépve Ön a magánrendelés oldalára jut. Ha nem közvetlenül nekem óhajt üzenetet küldeni, akkor kérem, hogy a magánrendelés email címét használja. Mindkét helyszínen a recepciós munkatársak készséggel válaszolnak Önnek minden kérdésére. Legyen az a vizsgálatokkal kapcsolatos téma, a vizitdíjak, vagy például a magánrendelés megközelítése.

Mindenképpen javaslom, hogy a megadott időpont előtt érkezzen, hiszen a vizsgálat előtti bejelentkezés, adatfelvétel időt vesz igénybe és ez az Önre fordítható vizsgálat időt megrövidítheti. A közlekedés mindig kiszámíthatatlan. A következő, időben érkező páciensre tekintettel kell lennünk. Köszönöm a megértését.

Itt újra emlékeztetem Önt arra, hogy bizalommal fordulhat hozzám magánrendelésemen akár Budapesten akár Gödöllőn, igyekszem megnyugtató választ adni minden kérdésére, és személyre szabottan fogom megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot. Sokan azért is fordulnak magánorvoshoz, mert így elkerülhető a kiszámíthatatlan várakozási idő, és Ön nem fogja úgy érezni, hogy orvosának nincs elegendő ideje az Ön problémájával foglalkozni.

Várom szeretettel!

You will find the locations and the accessibility of my two medical stations on this site. Click on the pictures below for more information.

By clicking on the phone number you can make a direct call to the chosen reception.

Having entered the URL you will be taken to the appropriate website.

If you do not want to send me a message directly, please use the email addresses of the medical stations.

The staff of both receptions would be happy to answer all your questions regarding the urological examinations, the visit fees and so on.

I suggest you should arrive a bit earlier before the scheduled booking appointment since the check-in takes some minutes and this may shorten the efficient examination time. Road conditions are also always unpredictable and we are not supposed to keep the next patient on row waiting. Thank you for your understanding.

Vissza a kezdőoldalra

BOROKA MILLENARIS

Boróka Egészségház

Boróka Egészségház

+36 28 525 230

+36 70 610 8118

info@borokaegeszseghaz.hu

2100 Gödöllő, Boróka u. 22.

Millenáris Egészség Centrum

Millenáris Egészség Centrum

 

+36 20 662 8811

info@millenar.hu

1024 Budapest. Kis Rókus utca 17-19. B épület, fsz. 1.

Üzenet